Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε ηλεκτρονικά χιλιάδες βιβλία στα ελληνικά

Είναι δωρεάν και προσφέρονται από το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
11:10
25/03/2020
Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε ηλεκτρονικά χιλιάδες βιβλία στα ελληνικά
2
loading

Ο κορονοϊός μάς έχει κλείσει στο σπίτι και οι δυστυχείς περιστάσεις είναι ιδανικές για να έρθουμε και πάλι σε επαφή με το βιβλίο.

Έχοντας άπλετο ελεύθερο χρόνο πια, ώρα να κατευθυνθούμε στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος για να γνωρίσουμε το εκπληκτικό Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο και τους θησαυρούς του.

Το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο είναι μια νέα υπηρεσία της Εθνικής Βιβλιοθήκης που στοχεύει στην προώθηση της ηλεκτρονικής φιλαναγνωσίας και την εξοικείωση του αναγνωστικού κοινού με το ηλεκτρονικό βιβλίο.

Προσφέρει δωρεάν για ηλεκτρονική ανάγνωση χιλιάδες τίτλους, από λογοτεχνία και τέχνη, μέχρι κοινωνικές και φυσικές επιστήμες, θρησκεία, φιλοσοφία και ιστορία, γεωγραφία και γλώσσα και ό,τι άλλο σκεφτείς.

Το μόνο που χρειάζεται είναι εγγραφή και πιστοποίηση. Το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο μας έχει δώσει και ένα βίντεο με όλες τις αναλυτικές πληροφορίες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΜΑΡΙΑ334

    Πριν γράψετε άρθρο κάντε απλά τον κόπο να ψάξετε πόσοι από αυτούς τους χιλιάδες τίτλους είναι διαθέσιμοι για ανάγνωση.. Η συντριπτική πλειοψηφία των λογοτεχνικών και παιδικών βιβλίων είναι κρατημένα και με την περίοδο που ισχύει η κράτηση θα τελειώσει και η καραντίνα

  2. avatar ΒασίληςΚλ

    δεν εχει πληρη πληροφορια ουτε κριτικη στο απαραδεκτο να απαιτουνται οι κωδικοι taxisnet!! Αν ειναι δυνατόν!! Για πιο λόγο;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει