Από την ημέρα που η Κόστα Ρίκα εξασφάλισε την πρόκρισή της στην φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το τεχνικό τιμ έφτιαχνε τα πλάνα της με βάση ότι θα αντιμετώπιζε την Ακτή Ελεφαντοστού…

Ωστόσο η Εθνική, με την εμφάνισή της και το γκολ του Γιώργου Σαμαρά στις καθυστερήσεις, τους διέψευσε και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στο «στρατόπεδο» της ομάδας από την Κεντρική Αμερική, που αναγκάστηκε να ξεκινήσει και πάλι από το… μηδέν.

Από την Τρίτη το βράδυ, τόσο το προπονητικό τιμ, όσο και οι παίκτες των «Τίκος» έχουν πέσει πάνω στον Τζόελ Κάμπελ για να μάθουν όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται.

«Μας έχει πει 3-4 παίκτες που είναι πολύ επικίνδυνοι και πρέπει να τους προσέξουμε», είπε ο Γέλτσιν Τεχέντα, συμπληρώνοντας: «Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, που φτιάχνει ένα πολύ δυνατό μπλοκ στην άμυνα. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ Ουμάνα, δήλωσε: «Ευτυχώς έχουμε τον Κάμπελ που ξέρει πολλούς παίκτες της Ελλάδας. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία».

Πηγή: gazzetta.gr