Σίγουρος πως η Εθνική Ελλάδος θα παρουσιαστεί το βράδυ της Τρίτης, όπως πρέπει κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δήλωσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στο διαδικτυακό κανάλι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο 23χρονος μέσος τόνισε πως τα… κλειδιά της νίκης σε ματς τέτοιων διοργανώσεων είναι η συγκέντρωση και το πάθος, ενώ αναφερόμενος σε προσωπικό επίπεδο σχολίασε ότι είναι ήδη κερδισμένος παρακολουθώντας από κοντά το Μουντιάλ.

«Η συγκέντρωση είναι πάνω από όλα σε αυτά τα παιχνίδια, από το πρώτο δευτερόλεπτό μέχρι το τελευταίο. Ο στόχος δεν είναι πολύ δύσκολος, από εμάς εξαρτάται. Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Να έχουμε πάθος και θέληση και όλα τα άλλα θα έρθουνε. Είμαι σίγουρος ότι αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει και έχουμε το πάθος που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και τη συγκέντρωση θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Το μόνο αποτέλεσμα που μας κάνει είναι η νίκη και για αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρουμε ότι θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά και για τον ίδιο ανέφερε:

«Είναι μια όμορφη εμπειρία αποκτώ πολλές εμπειρίες, βλέποντας από κοντά αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και το πώς συμπεριφέρονται εδώ. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Έχω κερδίσει και μόνο που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο. Κερδίζουμε συνέχεια, στην καθημερινότητά μας».

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS