Σίγουρος πως η Εθνική μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα είναι ο Φάνης Γκέκας. Ο διεθνής επιθετικός μίλησε για το επερχόμενο ματς απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, τονίζοντας πως η ομάδα δεν ξέχασε να παίζει ποδόσφαιρο και πως αν μπει το πρώτο γκολ θα λυθούν τα προβλήματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πίεση στο παιχνίδι: «Κρατήσαμε το μηδέν για να είμαστε ζωντανοί για την επόμενη φάση. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Επιθετικά οργανωθήκαμε καλά. Είχαμε περισσότερες σοβαρές ευκαιρίες και είμαστε ευχαριστημένοι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το πώς θα επηρεάσει την Ακτή Ελεφαντοστού ο θάνατος του αδελφού των Γιάγια και Κόλο Τουρέ: «Η απώλεια αυτή είναι σημαντική για κάθε παίκτη, ειδικά όταν είναι ο καλύτερος της ομάδας. Υπάρχουν και άλλοι που συμπληρώνουν αυτό το κενό. Πιστεύω πως είναι απώλεια, αλλά σε αυτή τη διοργάνωση και οι δύο ομάδες θέλουν το αποτέλεσμα. Σε αυτό το σημείο, ίσως δεν επηρεάσει».

Για τις δηλώσεις του Σάντος σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού του Γκέκα: «Αισθάνθηκα χαρούμενος που βοήθησα για το θετικό αποτέλεσμα και είμαστε στο παιχνίδι του ομίλου. Αν παίξω άμυνα ή επίθεση δεν έχει σημασία. Είμαι ευχαριστημένος από εμένα και αυτό μου αρκεί».

Για το μότο στο πούλμαν της Ελλάδας:
«Μετά τη χθεσινή εμφάνιση μπορώ να πω πως το σύνθημα μας ταιριάζει. Παίζαμε με παίκτη λιγότερο και αποδείξαμε πως έχουμε το σθένος να βγάλουμε πολλά πράγματα. Δεν κινδυνέψαμε με ήττα και μας ταιριάζει αυτό το σύνθημα».

Για το πρόβλημα στην επίθεση:
«Είναι δύσκολο να το απαντήσω. Πρώτη φορά συμβαίνει στην καριέρα μου. Είναι συμπτωματικό. Αν μπει το πρώτο γκολ θα λυθούν όλα τα προβλήματα και όλοι οι επιθετικοί θα σκοράρουν. Δεν ξεχάσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είναι συμπτωματικό».

Πηγή: Sport-fm.gr