Μια εύκολη νίκη με 3-0, η οποία συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση, πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής (27/09) η ΑΕΚ. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έκανε το 3/3 στις νίκες στο ξεκίνημα τις σεζόν -σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, είχαν προηγηθεί το 0-2 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού επίσης για τη Super League και το 0-1 στην Ελβετία επί της Σεντ Γκάλεν για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η Ένωση έχει να ξεκινήσει με 3/3 από τη σεζόν 2001-02, όταν είχε αρχίσει με νίκες επί Πανσερραϊκού (1-5) για το Κύπελλο Ελλάδας, της Γκρεβενμάχερ (6-0) για το Κύπελλο UEFA και του Αιγάλεω (2-0) ξανά για το Κύπελλο. Εκείνο το σερί είχε φτάσει στο 7/7, μέχρι την ήττα με 3-2 από τη Χιμπέρνιαν στην παράταση.

Πάντως, αυτό που μετρά τώρα, είναι να γίνει η υπέρβαση με τη Βόλφσμπουργκ, το βράδυ της Πέμπτης (01/10, 21:45) στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει πολλές επιλογές, καθώς χθες οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν με τη Λαμία αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Μπακάκη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο, αν και προβάδισμα για τη θέση του δεξιού μπακ έχει ο Βασιλαντωνόπουλος.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όταν και ο Καρέρα θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για το ματς με τη γερμανική ομάδα.