Στη Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς, καθώς ο σύλλογος της Καμπανίας τα βρήκε σε όλα με τη Ρόμα για να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή στόπερ, ο οποίος θα αφήσει την αιώνια πόλη μετά από πέντε χρόνια. Πλέον, το μόνο που απομένει για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή, είναι οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές.

Τις προηγούμενες ώρες υπήρξε μια μικρή εμπλοκή στις συζητήσεις του 28χρονου ποδοσφαιριστή με τους «παρτενοπέι», αλλά τα μικρά αυτά εμπόδια ξεπεράστηκαν και έτσι το deal έκλεισε. Ο Ναξιώτης αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με ετήσιες απολαβές στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο κάνει ο Αμαντού Ντιαβαρά, για τον οποίο οι «τζιαλορόσι» θα πληρώνουν 21 εκατ. ευρώ.

Ουσιαστικά δηλαδή, η μεταγραφή του Μανωλά θα κοστίσει στη Νάπολι 15 εκατ. ευρώ συν τον νεαρό Αφρικανό μέσο, τον οποίον ήθελε πολύ ο Πάουλο Φονσέκα στη Ρώμη. Όσο για τον Έλληνα άσο, πλέον θα έχει ως προπονητή του έναν εκ των κορυφαίων στον κόσμο, τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος θέλει να φτιάξει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στόπερ μαζί με τον Καλιντού Κουλιμπαλί.