Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα ανοίξει στην ΠΑΕ Άρης το κεφάλαιο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Οι δύο πλευρές έχουν την προδιάθεση να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να κουβεντιάσουν τους όρους για μια νέα συνεργασία μεγαλύτερης διάρκειας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο η προδιάθεση και τίποτα παραπάνω. Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το συμβόλαιο του Κούπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011, ενώ οι ετήσιες απολαβές ξεπερνούν τις 900.000 (μαζί με τους συνεργάτες του). Ας θυμηθούμε τι δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρόζενμποργκ.

Για το αν θα είναι και αυτός παρών στην έναρξη των πετυχημένων ευρωπαϊκών πορειών του Άρη είπε: «Πολύ πιθανόν, γιατί όχι;». Ο Κούπερ λοιπόν επιθυμεί να είναι στέλεχος μιας ομάδας που θα διεκδικήσει τα επόμενα χρόνια τρόπαια.

«Κ. Αθανασιάδη, Χρόνια Πολλά. Ποια είναι η κατάσταση γύρω από το θέμα Κούπερ; Υπάρχει η προδιάθεση από την ΠΑΕ να προχωρήσει σε μια νέα συνεργασία με τον Αργεντινό τεχνικό;

«Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευτυχία. Κοιτάξτε να δείτε, η προδιάθεση υπάρχει και από τη δική μας πλευρά. Ελπίζω να υπάρξει θετική κατάληξη. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς».

«Τι εννοείτε από τη στιγμή που θέλει η νύφη και ο γαμπρός… Βλέπετε να υπάρχουν δυσκολίες στη συνεργασία;»

«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός… χρειάζεται όμως και προίκα. Αν όχι όλες οι ΠΑΕ, οι περισσότερες δυσκολεύονται να είναι συνεπείς στην ώρα τους. Υπάρχει στενότητα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Ο Άρης θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του κ. Κούπερ, όμως θα πρέπει να υπάρξουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Θα δούμε τι θα γίνει».

Πηγή: gazzetta.gr