Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος φυλακίστηκε για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος 24χρονης κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στις 30 Δεκεμβρίου, φαίνεται πως είναι έτοιμος να αποφυλακιστεί, όμως αυτό θα γίνει με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o ίδιος ο Βραζιλιάνος ζήτησε τους περιοριστικούς όρους στο δικαστήριο, προκειμένου να μπορέσει να βγει από την φυλακή.

Ο Ντάνι Άλβες οφείλει να παρουσιάζεται σε δικαστήριο και στις Αρχές σε καθημερινή βάση, ενώ δεν θα μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ισπανίας.

Επίσης δεν θα μπορεί να βρίσκεται σε 500 μέτρα από την φερόμενη ως θύμα και φυσικά να επικοινωνήσει μαζί της με οποιοδήποτε τρόπο.

Ακόμη συμφώνησε να φοράει μια συσκευή εντοπισμού πάνω του, ώστε να μπορούν οι Αρχές να ελέγχουν που βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται, με την πλευρά του Ντάνι Άλβες να προσπαθεί να αποδείξει πως ο ίδιος και η 24χρονη έκαναν συναινετικό έρωτα, όπως ισχυρίζεται ο Βραζιλιάνος, παρουσιάζοντας στοιχεία για την αθώωση του ποδοσφαιριστή, όπως φωτογραφίες που την δείχνουν να μπαίνει με την θέληση της στο μπάνιο που συνέβη το σκηνικό.

«Δεν φοβάμαι τίποτε, θα περάσει κι αυτό»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Ντάνι Άλβες, δηλώνει ότι δεν φοβάται και φέρεται πως ήταν πεπεισμένος ότι θα βγει, αρκετά σύντομα, από την φυλακή, όπου βρίσκεται εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα.

Ο Βραζιλιάνος άσος, φυλακίσθηκε χωρίς εγγύηση, δεδομένου του αριθμού των συντριπτικών στοιχείων, που υπάρχουν εναντίον του. Χαρακτηριστικά, η κατάθεση της γυναίκας που τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση τον «έκαψε».

Υπενθυμίζουμε πως το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς εικάζεται πως ο Ντάνι Άλβες ενώ χόρευε με την φερόμενη ως θύμα, την ακουμπούσε άσεμνα και μάλιστα έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό της, χωρίς την συγκατάθεση της ίδιας. Η ίδια ισχυρίζεται επίσης ότι της έπιασε μετά το κεφάλι, το έσπρωξε προς τα κάτω και της ζήτησε να του κάνω στοματικό έρωτα.

Τα σχετικά δημοσιεύματα, αναφέρουν επίσης, ότι οι συγκρατούμενοι του, τον υποδέχθηκαν με χαρά και μάλιστα δεν διστάζουν να του… ζητήσουν αυτόγραφα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Vanguardia», ο Ντάνι Άλβες, σχολίασε συνομιλώντας με συγκρατούμενούς του, για το θέμα: «Ο ποδοσφαιριστής έμεινε έξω, εδώ είμαι ακόμη ένας κρατούμενος. Θα δεχθώ ό,τι προκύψει. «Έφυγα από το σπίτι, όταν ήμουν μόλις 15 ετών. Έχω ξεπεράσει δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις στην ζωή μου. Αυτό είναι κάτι που θα περάσει. Δεν φοβάμαι τίποτε».

Κατά την διάρκεια των συνομιλιών του με τους υπόλοιπους κρατούμενους, ο Βραζιλιάνος αμυντικός, επιμένει ότι η σεξουαλική σχέση με την καταγγέλλουσα ήταν συναινετική.

Σύμφωνα με τη Marca τώρα τίτλοι τέλους πέφτουν στο γάμο του με την Τζοάνα Σανθ, καθώς η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ενώ διέγραψε και όλες τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media.