Ο Ντάνι Άλβες παραμένει προφυλακισμένος μετά την καταγγελία γυναίκας στη Βαρκελώνη για σεξουαλική επίθεση εναντίον της τα ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου 2022 και τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για αυτόν εξαιτίας ενός βίντεο που τράβηξε κατά λάθος αστυνομικός και δείχνει την καταγγέλουσα λίγη ώρα μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το «El Periodico de Catalunya», το θύμα ψάχνοντας βοήθεια μετά την επίθεση στις τουαλέτες ενός κλαμπ βρήκε μια περίπολο της αστυνομίας και ένας αστυνομικός κατά λάθος ενεργοποίησε την προσωπική του κάμερα στο στήθος.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η γυναίκα να έχει καταγραφεί και τα όσα λέει σε εκείνα τα λεπτά, πάνω στην ένταση για ό,τι έχει συμβεί, συμπίπτουν απόλυτα και με όσα είπε δύο μέρες αργότερα επισημοποιώντας στην καταγγελία της αλλά και στις 20 Ιανουαρίου, όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Ο Ντάνι Άλβες, από την πλευρά του, έχει δώσει τρεις διαφορετικές εκδοχές ως τώρα…

Ίχνη σπέρματος και δακτυλικά αποτυπώματα

Δεν είναι μόνο, όμως, η ύπαρξη αυτού του βίντεο που κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ των Ισπανών, έχουν βρεθεί και ίχνη σπέρματος κατά την εξέταση της κοπέλας στην κλινική, ενώ υπάρχουν και τα δακτυλικά αποτυπώματα στην τουαλέτα όπου φέρεται να έλαβε χώρα η σεξουαλική επίθεση και ο βιασμός.

Δακτυλικά αποτυπώματα που βρίσκονται… εκεί που πρέπει να βρίσκονται με βάση την κατάθεση του θύματος και όσα ανέφερε για το πώς ο Ντάνι Άλβες την ανάγκασε να του κάνει πεολειχία, πριν προχωρήσει σε διείσδυση παρά το γεγονός ότι η κοπέλα προσπαθούσε να αντιδράσει.