Η μεταγραφική βόμβα του Παναθηναϊκού έσκασε! Ο Γάλλος έστειλε το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο και έρχεται το βράδυ (23:00) στην Αθήνα. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Γάλλο επιθετικό που συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και η μεταγραφή του είχε αίσιο τέλος.

Όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr o Γκοβού αργά το βράδυ της Παρασκευής έστειλε στην Αθήνα με φαξ το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο. Θα έχει διάρκεια δύο ετών με προοπτική ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό για ακόμη ένα χρόνο, ενώ οι ετήσιες αποδοχές ανέρχονται στο 1,7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα θα πετάξει από το Μαρόκο όπου βρίσκεται για διακοπές για την Αθήνα και στις 23:00 θα φτάσει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!!! Σίγουρα θα είναι πολλοί οι φίλοι του «τριφυλλιού» που θα πάνε στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθούν!

Ο Γκοβού θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα θα πάει στην Παιανία για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες! Στη συνέχεια θα αναχωρήσει από την Αθήνα, για να ενσωματωθεί οριστικά στην ομάδα, στις 15 Ιουλίου, μαζί μάλιστα με τον Τζιμπρίλ Σισέ, με τον οποίον άλλωστε, πέρασαν σχεδόν 20 μέρες μαζί στη Νότια Αφρική για το Μουντιάλ, ως μέλη της αποστολής της Εθνικής Γαλλίας!

Η είδηση της μεταγραφής έχει ήδη προκαλέσει σάλο στον κόσμο της ομάδας καθώς ο Γκοβού, που στις 27 του μήνα θα κλείσει τα 31 του χρόνια, μαζί με τον Σισέ θα κάνουν δίδυμο φωτιά στην επίθεση!

Πηγή: gazzetta.gr