Ο Νίκος Παππάς έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και θα τον ενισχύσει στο ελληνικό πρωτάθλημα για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά τη διαφορά την έχει ήδη κάνει με την απόφασή του να χαρίσει όλη του την αμοιβή στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ, θέλοντας έτσι να δείξει τον σεβασμό του για όσα προσφέρουν καθημερινά.

Ο Έλληνας γκαρντ ήθελε να επιστρέψει στους πράσινους, την ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί, για να ολοκληρώσει με τη φανέλα τους την καριέρα του και η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα, αφού ήδη έχει συμφωνήσει με την ΚΑΕ και έχει δηλωθεί για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το πιο σημαντικό, όμως, δεν είναι το γεγονός ότι ο Παππάς, ο οποίος επέλεξε να πάρει ξανά τη φανέλα με το Νο11, θα ενισχύσει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό, αλλά το γεγονός ότι θα ενισχύσει οικονομικά τις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ, στις οποίες θα δώσει όλη την αμοιβή του.

Μια πολύ όμορφη ενέργεια από τον έμπειρο άσο, ο οποίος έχει αποδείξει κι άλλες φορές τις ευαισθησίες του, έχοντας κινητοποιηθεί για να βοηθήσει κόσμο με όποιον τρόπο μπορεί.