Μπορεί η Ρωσία να μην συμμετέχει στο φετινό Eurobasket αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθούν τα όσα γίνονται, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας και πρώην σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του ΝΒΑ, Αντρέι Κιριλένκο, να κάνει τις δικές του προβλέψεις και να… χρίζει πρωταθλήτρια Ευρώπης την Ελλάδα, με αντίπαλο στον τελικό τη Σερβία.

Οι αγώνες των ομίλων ολοκληρώθηκαν και τώρα άρχισε το… καλό στο Eurobasket, δηλαδή τα νοκ άουτ παιχνίδια. Νικάς; Προκρίνεσαι στην επόμενη φάση. Χάνεις; Επιστρέφεις σπίτι σου. Και η Εθνική μας ομάδα, σύμφωνα με τον Κιριλένκο, όχι μόνο θα αργήσει να επιστρέψει, αλλά όταν το κάνει θα έχει μαζί της και το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο νυν πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας αποφάσισε, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, να κάνει το δικό του… bracket, όπως ονομάζεται, τις δικές του προβλέψεις δηλαδή για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα και αυτό που βλέπει είναι την Ελλάδα να αποκλείει κατά σειρά τις Τσεχία, Γερμανία και Λιθουανία, για να κατακτήσει τελικά το χρυσό μετάλλιο σε τελικό με αντίπαλο τη Σερβία.

Οι προβλέψεις του Κιριλένκο για το Eurobasket