Με έκπληξη άρχισε το φετινό Champions League, αφού στην Κροατία η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με γκολ του Όρσιτς κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Τσέλσι, την ίδια ώρα που η Ντόρτμουντ έμπαινε με το δεξί επικρατώντας με 3-0 της Κοπεγχάγης, οι οπαδοί της οποίας είχαν προκαλέσει επεισόδια πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η Τσέλσι προβληματίζει με το ξεκίνημά της στην Premier League και το ίδιο ισχύει και για το Champions League, αφού ήταν κακή στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη Ντιναμό και μοιραία ηττήθηκε. Οι Κροάτες άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Όρσιτς, ο οποίος έφυγε ωραία αντεπίθεση και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0, με τους Άγγλους να προσπαθούν να αντιδράσουν αλλά να μην τα καταφέρνουν, αφού είχαν ελάχιστες καλές φάσεις.

Η Ντόρτμουντ, πάντως, την ίδια ώρα δεν είχε κανένα πρόβλημα υποδεχόμενη την Κοπεγχάγη. Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ στο 35′ με τον Ρόις που απέφυγε τον αντίπαλό του και σκόραρε με το αριστερό, για να έρθεο το 2-0 στο 42′ από τον Γκερέιρο, ο οποίος άντεξε το μαρκάρισμα του Ζέκα, συνεργάστηκε με συμπαίκτη του και πλάσαρε εύστοχα από κοντά. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 83′ από τον Μπέλινχαμ, με τη Μπορούσια να παίρνει εύκολα το πρώτο τρίποντο.