Το όνειρο της κατάκτησης του Champions League θα μείνει απραγματοποίητο και φέτος για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αποκλείστηκε στη φάση των «16» μετά την ήττα της με 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αποτέλεσμα που προκάλεσε πολλά νεύρα στις τάξεις της γαλλικής ομάδας, με τους Νεϊμάρ και Τζίτζιο Ντοναρούμα να έχουν σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια μετά τη λήξη και να χρειάζεται η επέμβαση των συμπαικτών τους.

Οι Γάλλοι πήγαν στην Ισπανία ως φαβορί για την πρόκριση μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και όταν ο Μπαπέ έκανε το 0-1, φαινόταν πως όλα κρίθηκαν. Δεν ήταν έτσι όμως… Η Ρεάλ αντέδρασε και με τον Καρίμ Μπενζεμά να κάνει χατ-τρικ επικράτησε με 3-1 και προκρίθηκε, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την Παρί, η οποία… τα έχασε.

Έτσι, την ώρα που ο πρόεδρος Νασέρ Αλ Κελαϊφί έκανε οργισμένος ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών, σε αυτά της γαλλικής ομάδας γινόταν χαμός με τους Νεϊμάρ και Ντοναρούμα. Ο Βραζιλιάνος, όπως αναφέρουν τα διεθνή ρεπορτάζ, κατηγορούσε τον Ιταλό τερματοφύλακα για το λάθος του στο 1-1, με τον Ντοναρούμα να απαντάει και να κατηγορεί τον Νεϊμάρ για το λάθος του που οδήγησε στη φάση του 2-1.

Κουβέντα στην κουβέντα οι δυο τους ήταν έτοιμοι να πλακωθούν στο ξύλο, αλλά κάπου εκεί υπήρξε η παρέμβαση των συμπαικτών τους και η κατάσταση, σιγά-σιγά, εκτονώθηκε.