Οι παράγοντες της Παρί Σεν Ζερμέν δεν… χώνεψαν τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και μετά από την ήττα με 3-1 επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια των διαιτητών στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όπου και υπήρξαν επεισόδια!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», αλλά και την ισπανική εφημερίδα «MARCA», ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελάιφι κι ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, κατέβηκαν στα αποδυτήρια και αναζήτησαν τον διαιτητή της αναμέτρησης, τον Ολλανδό Ντάνι Μάκελι, ο οποίος στο παρελθόν έχει σφυρίξει και ματς της ελληνικής Super League.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, λοιπόν, ακούστηκαν φωνές και υπήρξαν και χτυπήματα, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σύμφωνα, δε, με άλλον ραδιοφωνικό σταθμό, τον «Cadena Ser», ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, επιτέθηκε και σε μέλος του προπονητικού τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος βιντεοσκοπούσε το περιστατικό με τους διαιτητές. Υποστηρίζει πως ο Νασέρ Αλ-Κελάιφι απείλησε το συγκεκριμένο άτομο λέγοντας του «θα σε σκοτώσω».

Έπειτα, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, με tweet (που στη συνέχεια έσβησε) παραπονέθηκε για τη διαιτησία. Το ίδιο έκανε και ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίσιο Ποτσετίνο. «Υπήρξε φάουλ πάνω στον Τζανλουΐτζι Ντοναρούμα από τον Καρίμ Μπενζεμά στη φάση της ισοφάρισης (1-1). Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το είδε ο είδε ο διαιτητής, αλλά ούτε και το VAR», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός.

Αν επιβεβαιωθούν τα επεισόδια και η εμπλοκή του Νασέρ Αλ-Κελάιφι σε αυτά θα έχει ενδιαφέρον η στάση της UEFA. Ο Νασέρ Αλ-Κελάιφι είναι από τους πλέον ισχυρούς παράγοντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και συνάμα ο πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA).