Ο Ρούμπεν Σεμέδο δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Παρασκευής με ρόπαλα έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ανέφερε πως «από τύχη είμαι ζωντανός». Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταδίκασε κατηγορηματικά την επίθεση και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως «οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την άνανδρη ενέργεια».

Ο Πορτογάλος στόπερ μίλησε στον ραδιοσταθμό TSF της χώρας του, στην οποία σημείωσε πως «μία εβδομάδα πριν άνθρωποι ασφαλείας του συλλόγου ήρθαν και μου επιτέθηκαν. Δεν ξέρω… Αυτή τη φορά ήταν άνθρωποι με κουκούλες».

Με ανάρτησή του στο instagram ο Σεμέδο έσπευσε αργότερα να εξηγήσει τί ακριβώς ανέφερε. Χαρακτήρισε οικογένειά του τον Ολυμπιακό, τόνισε πως είναι το κλαμπ που τον βοήθησε να παίξει στο υψηλό επίπεδο και να αναγεννήσει την καριέρα του, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Η ανάρτηση του Σεμέδο:

«Νιώθω υποχρεωμένος να ξεκαθαρίσω ξανά τι μοιράστηκε και τι ειπώθηκε σε μια στιγμή σοκ, μετά τη ντροπιαστική επίθεση που δέχτηκα. Στον Ολυμπιακό, το κλαμπ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και με έκανε να ξαναγεννηθώ ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος, ήταν οι πρώτοι που με βοήθησαν και με υποστήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και πάντα ήταν στο πλευρό μου. Αυτό που είπα ήταν πως ένας διευθυντής και ένας σεκιούριτι γκαρντ από την οικογένεια του Ολυμπιακού μας, ήρθαν να με προειδοποιήσουν για τον αρνητικό τρόπο με τον οποίο τα media έχουν δημιουργήσει την εικόνα μου και για μια ακόμη φορά οι παραποιημένες πληροφορίες πέρασαν με τον λάθος τρόπο. Οπότε θέλω να διαβεβαιώσω την οικογένειά μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού ότι νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την προσοχή και την υποστήριξη της οικογένειας του Ολυμπιακού. Αύριο είναι ντέρμπι που πρέπει να νικήσουμε. Πάμε Ολυμπιακέ».

instastory του Ρούμπεν Σεμέδο

Πηγή: gazzetta.gr