Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του, στις 25 του μήνα, ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League και είναι πιθανό αυτό να διεξαχθεί χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από τη Σλοβακία, όπου η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν είναι καθόλου καλή και οι Αρχές καλούνται να πάρουν αποφάσεις.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των ομίλων, πράγμα που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησής τους θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ό,τι αφορά την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν «τελικό» και δεν αποκλείεται, πλέον, να διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Αυτό προκύπτει από την ενημέρωση που έχει η Σλόβαν από την κυβέρνηση της Σλοβακίας, η οποία είναι πολύ προβληματισμένη με την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα και προσανατολίζεται στο να αποφασίσει τη διεξαγωγή του παιχνιδιού με παρουσία μόνο των αποστολών και των διοικήσεων των δύο ομάδων.

Απογοήτευση για τον ΠΑΟΚ

Περιμένει έγγραφη επιβεβαίωση ο ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο παρά να περιμένουν για την οριστική απόφαση των Σλοβάκων. Οι Θεσσαλονικείς είναι σε συνεχή επαφή με τη Σλόβαν, από την οποία ενημερώθηκαν για όσα προαναφέραμε και περιμένουν την έγγραφη επιβεβαίωση της απόφασης που θα ληφθεί.