Συγκρατημένα αισιόδοξος για το μέλλον του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ο Στέλιος Μαλεζάς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Πρέπει να τα δίνουμε όλα και να κοιτάμε ψηλά», δήλωσε ο αμυντικός των Αγρινιωτών.

Για την τακτική που ακολούθησε ο Παναιτωλικός στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (2-0): «Δεν θέλαμε να αμυνθούμε αλλά η πίεση του Ολυμπιακού, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, μας ανάγκασε να κλειστούμε πιο πίσω για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Όταν παίζεις στο Καραϊσκάκη αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που πρέπει να ακολουθήσεις, αλλιώς εκτίθεσαι. Ήμασταν άτυχοι στη φάση του πρώτου γκολ. Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο του παιχνιδιού».

Για την πορεία των Αγρινιωτών και τις βλέψεις τους: «Οι διαφορές είναι μικρές και αυτό αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Ποτέ μια ομάδα δεν μπορεί να δέσει σε μικρό χρονικό διάστημα. Χρειαστήκαμε χρόνο για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην έδρα μας, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Οφείλουμε και πρέπει να τα δώσουμε όλα και να κοιτάμε ψηλά».

Για την παρουσία των Μαρτίνες και Βιγιαφάνες: «Πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, να κάνουν το κάτι παραπάνω. Να ξεκλειδώνουν τις άμυνες. Είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε στην ομάδα. Τέτοιοι παίκτες βοηθάνε στα δύσκολα».

Για τους προσωπικούς του στόχους και την Εθνική ομάδα: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν σκέφτεται το κάτι παραπάνω. Αρχικά θέλω να βοηθάω την ομάδα, αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν θέλω να κοιτάω πολύ μακριά. Μόνο το επόμενο παιχνίδι. Κοιτάω ψηλότερα και την Εθνική ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr