Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν επαναπαύεται στις καλές πρώτες δύο εμφανίσεις του με τους Ρόκετς και δήλωσε πως έχει πολλά να διορθώσει στο παιχνίδι του.

«Ήμουν πιο καλά προετοιμασμένος και πιο έτοιμος αυτή τη φορά. Δεν άρχισα καλά το παιχνίδι, είχα κάποιες άσχημες προσπάθειες και πρέπει να βελτιωθώ στα πάντα. Έχουμε μια μακρά σεζόν μπροστά μας και πρέπει να γίνω καλύτερος για να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω», δήλωσε ο 24χρονος φόργουορντ μετά τη νίκη επί των Γκρίζλις.

«Ποτέ δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου για όσα κάνω στο παρκέ και νομίζω κανένας αθλητής δεν πρέπει να πιστεύει πως είναι σπουδαίος ή ότι έκανε κάτι σπουδαίο. Απλά να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Όσο περισσότερο παίζεις ή όσο πιο πολύ έχεις την μπάλα στα χέρια σου και δημιουργείς φάσεις για τους συμπαίκτες σου αποκτάς αυτοπεποίθηση. Κάθε φορά που πατάω το παρκέ νιώθω τυχερός κι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας κι ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτή την ευκαιρία», πρόσθεσε.

Όσο για τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει εντοπίσει σε σχέση με το ευρωπαϊκό μπάσκετ, είπε: «Η ταχύτητα είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με το ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη. Επίσης δεν επιτρέπεται το hand-checking και σήμερα πήρα δύο φάουλ επειδή άπλωσα τα χέρια μου στον αντίπαλό μου. Είναι ένα ακόμη πράγμα στο οποίο πρέπει να συνηθίσω και να δουλέψω».

Πηγή: sport-fm.gr