Από την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στη δράση ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επέστρεψε το μεσημέρι της Παρασκευής (09/04) από το εξωτερικό, έχοντας υποβληθεί τις προηγούμενες ημέρες σε αναλυτικές εξετάσεις, για το πρόβλημα που έχει στους κοιλιακούς του.

Ο 27χρονος άσος είχε μεταβεί για εξετάσει τόσο σε εξειδικευμένο κέντρο του Μονάχου όσο και στη Μπολόνια, μαζί με τον γιατρό της ομάδας, Γεράσιμο Σίννη. Όπως έγινε γνωστό από το «τριφύλλι», η πρόσφατη επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη και δεν υπάρχει κανένα θέμα με το ειδικό πλέγμα που τοποθετήθηκε.

Παράλληλα, αυτό που του συνέστησαν και θα ακολουθήσει ο Κουρμπέλης είναι ένα ειδικό πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων και μετά το πέρας του συγκεκριμένου διαστήματος θα υπαρξει επανεκτίμηση της κατάστασής του. Το βασικό ζητούμενο είναι η επιστροφή του στα γήπεδα να έρθει σε περίπου δύο μήνες…

Πρακτικά, δηλαδή, ο 27χρονος μέσος ναι μεν θα χάσει τα πλέι οφ της Super League 1, ωστόσο το θετικό είναι πως δεν θα χρειαστεί νέα επέμβαση, άρα θα είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.