Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση του Νικόλα Πατέρα για να συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν και σκοπεύει να χτυπήσει ακόμα και το χέρι του στο τραπέζι.

Η επιστολή του Νικόλα Πατέρα, προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την προηγούμενη Πέμπτη, για την συμμετοχή του Θόδωρου Ζαγοράκη στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague έδωσε το δικαίωμα στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να δει με άλλο μάτι την εκπροσώπηση της ομάδας του.

Ο Ηλία Βιολίδης μετά την παραίτηση του όχι μόνο από αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά και από εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ από το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής άφησε μία θέση κενή και για το λόγο αυτό θα συνεδριάσει την Τρίτη (12/11) η Λίγκα ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ο Πατέρας στηρίζει γι’ αυτή τη θέση τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, τονίζοντας την εκτίμησή του στο πρόσωπο του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας.

Ο Ζαγοράκης που βρίσκεται να χειρίζεται όλα τα θέματα της αγαπημένης του ομάδας θέλει να δώσει το δικαίωμα να έχει φωνή ο Δικέφαλος και στα κέντρα αποφάσεων, αλλά και γιατί ο ίδιος είναι από τα ελάχιστα πρόσωπα που δεν έχει ακόμα κάψει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σίγουρα η παρουσία του στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague δεν θα λύσει τα δεκάδες προβλήματα που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, όμως θα το κάνει λίγο πιο αξιόπιστο. Ο Ζαγοράκης έχει την δυνατότητα να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι αν κάτι δεν του αρέσει. Και το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚτσή είναι ότι δεν πρόκειται ν’ ανέβει στο άρμα κάποιας ομάδας για να έχει εύνοια.

Η διαδικασία αναμένεται να είναι τυπική και ο πρόεδρος του Δικεφάλου αναμένεται να πάρει ομόφωνα ή με ψήφο την θέση του προκάτοχου του στην Superleague. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια νέα εποχή. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίζει να έχει την δική του φωνή στα κέντρα των αποφάσεων και αυτή την φορά ακόμα πιο δυνατή.

Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει και ίσως να γιγαντώσει με την συμμετοχή του Άραβα επιχειρηματία.

Αυτή την ευκαιρία στον Δικέφαλο δεν θέλουν να την χάσουν γι’ αυτό τον λόγο και το αγαπημένο τέκνο των ΠΑΟΚτσήδων θα επιφορτιστεί με ένα ακόμη καρπούζι κάτω από την αμασχάλη του ίσως το πιο επικίνδυνο σε μια εποχή που λείπει η αξιοπιστία.

Πηγή: gazzetta.gr