Ξεκινήσαμε από το κέντρο της πόλης, τρέξαμε βόρεια, γιορτάσαμε μια φιέστα τρεξίματος στο Πάρκο Τρίτση και τώρα κατεβαίνουμε νότια, στο τέρμα της Λεωφόρου Καβουρίου! Το 5ο adidas Open Run της χρονιάς έρχεται την Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 19:30 (οι εγγραφές ξεκινάνε από τις 18:30), σε μία καλοκαιρινή διαδρομή, γεμάτη μουσική και εκπλήξεις!
Κάθε διαδρομή έχει το δικό της soundtrack και κάθε προπόνηση τον δικό της ρυθμό, γι’ αυτό και η adidas σε συνεργασία με το Spotify μας προσκαλούν να «ντύσουμε» το τρέξιμό μας με τους ήχους που μας ταιριάζουν καλύτερα.

Οι Open Runners μπορούν να επισκεφθούν το www.spotify-adidas.com/boostyourrun από το κινητό τους τηλέφωνο και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία, όπως την απόσταση που θέλουν να τρέξουν, τις μουσικές που αγαπούν και την ένταση της προπόνησής τους, να δημιουργήσουν μια playlist που θα ανοίγει στην εφαρμογή Spotify και θα ταιριάζει με την ατελείωτη ενέργεια του BOOST. To #BoostYourRun μας δίνει την δυνατότητα να διαλέξουμε τα μουσικά κομμάτια που μας εκφράζουν και που θα δώσουν στο τρέξιμό μας την ενέργεια και την ώθηση που χρειαζόμαστε ενόψει του 5ου adidas Open Run της χρονιάς!

Ο Mark Angelo, DJ και παραγωγός των μεγάλων dance hits, θα μας ξεσηκώσει με τους ήχους του αφού ολοκληρώσουμε τις διαδρομές των 4 & 8 χλμ. Επίσης η adventure team Cannibals Kayak House θα είναι εκεί με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μυήσει κάποιους τυχερούς Open Runners που, μετά από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να «δροσιστούν» με μια μοναδική εμπειρία θαλάσσιου Kayak στον τερματισμό!

Βάζουμε τα ακουστικά μας, επιλέγουμε την αγαπημένη μας playlist, δένουμε τα κορδόνια μας (παίρνουμε μαζί και τα μαγιό μας!) και δίνουμε ραντεβού στο 5ο adidas Open Run της χρονιάς για την πιο καλοκαιρινή running εμπειρία!

Μην ξεχνάς:

• Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική σου κατάσταση.
• Η εγγραφή σου γίνεται στο χώρο εκκίνησης, ενώ τα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.
• Στο σημείο συνάντησης, σε περιμένει το πιο urban running party, με upbeat μουσική, energy drinks και snacks.
• Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips.
• Μπορείς να επιλέξεις να τρέξεις μία από τις 2 εναλλακτικές διαδρομές (4 χλμ. & 8 χλμ.)
• Θα δοκιμάσεις τα νέα adidas running προϊόντα και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει running εξοπλισμό αξίας 500 ευρώ.

Αγνόησε το χρονόμετρο και τον ανταγωνισμό και έλα με την παρέα σου για να απολαύσεις το τρέξιμο στην πιο καλοκαιρινή διαδρομή. Τα adidas Open Run σε περιμένουν κάθε μήνα στα πιο ξεχωριστά urban spots: Γλυφάδα (28.09), Αθήνα (22.10).