Ο ΠΑΣ ήταν πιο επιθετικός, ο Παναιτωλικός πιο προσεκτικός και τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα πάντα.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο 14′ είχαν την πρώτη μεγάλη φάση με τον Λεό, ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Κνετ. Λίγα λεπτά μετά, στο 22′, οι Γιαννιώτες πλησίασαν ξανά στο γκολ αλλά ο Παντελάκης δεν βρήκε στόχο με κοντινή κεφαλιά, για να ολοκληρωθεί τελικά το πρώτο ημίχρονο με πολύ καλή ευκαιρία και για τον Παναιτωλικό, στο 45′, με το πλασέ του Αριγίμπι στην κίνηση από πολύ καλή θέση.

Οι Αγρινιώτες ήταν απειλητικοί και στο 58′ με το διαγώνιο πλασέ του Αριγίμπι ξανά, για να συνεχιστεί το ματς με τον ΠΑΣ να παίρνει μέτρα αλλά να αφήνει κενά πίσω. Στο 73′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μια φάση που φάνηκε να υπάρχει ανατροπή του Καρτάλη αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στο 85′ η ομάδα των Ιωαννίνων άγγιξε το 1-0 αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Παντελάκη από το ύψος της μικρής περιοχής.

Έτσι, αφού η μπάλα δεν κατέληξε ποτέ στα δίχτυα, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, με τον Παναιτωλικό να είναι πιο ικανοποιημένος, τόσο επειδή είναι σε χειρότερη θέση στην κατάταξη και είχε ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα, όσο κι επειδή… προσπάθησε λιγότερο για κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας (74′ Οικονομόπουλος), Παντελάκης, Κάργας, Πίρμαν, Σιόντης, Λιάσος (74′ Ντομίνγκεθ), Νάουμετς (61′ Καρτάλης), Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης (72′ Μαλής), Βάντερσον, Ντάλσιο (91′ Τσιγγάρας), Ντίας, Αριγίμπι (66′ Μάζουρεκ), Γιάκολις, Μεντόσα (91′ Ντουάρτε), Βέργος.