Σε 116 ματς με τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Μέσι μετράει αισίως 99 γκολ! τα οποία φιλοδοξεί να κάνει 100 απόψε στο «Πάρκεν» της Κοπενχάγης. Ο Σολμπάκεν όμως φιλοδοξεί να του χαλάσει τα σχέδια.

«Καλύτεροι προπονητές από εμένα και καλύτεροι ποδοσφαιριστές από τους δικούς μου προσπάθησαν να σταματήσουν τον Μέσι και δεν τα κατάφεραν. Εμείς πάντως ξέρουμε ένα τρόπο: Να τον τρομάξουμε!» είπε ο Στάλε Σολμπάκεν και … ξεκαρδίστηκαν άπαντες στην αίθουσα Τύπου.

«Περιμένω ότι στις 23:30 θα είμαστε πρώτοι στον όμιλο», πρόσθεσε ο προπονητής των Δανών, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είναι αουτσάιντερ απέναντι στην Μπαρτσελόνα όμως θέλει να διατηρήσει το αήττητο της ομάδας του. Η Κοπενχάγη έχει δώσει τέσσερα ματς σαν γηπεδούχος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ και δεν έχει ηττηθεί σε κανένα. Κάτι που θέλει να συνεχιστεί:

«Αν το καταφέρουμε και αύριο (απόψε), αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία μας» , τόνισε ο Σολμπάκεν. Το ρεσιτάλ του όμως δεν σταματάει εδώ. Πιθανότατα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Βραζιλιάνο επιθετικό Σέζαρ Σαντίν λόγω τραυματισμού και έκλεισε λέγοντας ότι ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στο 16χρονο παιδί – θαύμα Κένεθ Ζόκορε: «Αυτόν θα τον πουλήσουμε 100 εκατομμύρια δολάρια», υπογράμμισε ο … κεφάτος Νορβηγός προπονητής.

Ο «πιτσιρικάς» Ζόκορε είναι ο τρίτος μικρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της διοργάνωσης, πίσω από τον Σελεστίν Μπαγιάρο και τον Χάρη Μαυρία.
πηγή:  gazzetta