Δεν πήρε αυτό που ήθελε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αφού στην πρεμιέρα των πλέι οφ παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 μέσα στην Τούμπα.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι ο Μίροσλαβ Στοχ τόνισε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» στάθηκε άτυχος κι ευχήθηκε στο επόμενο ματς η τύχη να μην γυρίσει την πλάτη της.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Δεν ήταν εύκολο το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε βήμα βήμα να πάρουμε τα παιχνίδια. Σήμερα ήμασταν αρκετά άτυχοι με το γκολ που δεχθήκαμε, το παραδέχθηκαν και οι αντίπαλοι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια. Θα μας αναλύσει ο προπονητής τι πρέπει να κάνουμε, θα το συζητήσουμε στα αποδυτήρια. Ο στόχος είναι να πάρουμε την πρώτη θέση»

Για το αντίπαλο που θεωρεί ως πιο επικίνδυνο για την πρώτη θέση: «Όλοι είναι επικίνδυνοι, εγώ περιλαμβάνω και τον Αστέρα. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλες τις ομάδες. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ:
«Το μεγάλο ερώτημα ήταν το πώς θα αντιδράσουμε μετά τον τελικό. Δεν μπορώ να πω ότι φτάσαμε στο 100%, ήμασταν στο 80%. Θα ήταν 100% καλή αντίδραση αν κερδίζαμε. Εύχομαι να είμαστε και λίγο πιο τυχεροί την επόμενη φορά».

Πηγή: Sport-fm.gr