Μπορεί στον Ολυμπιακό να επικεντρώνονται στο τι θα γίνει τελικά με το σίριαλ στο οποίο εξελίχθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και η προετοιμασία της ομάδας για την κρίσιμη ρεβάνς με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League, αλλά δεν παύει να υπάρχει και το ζήτημα των μεταγραφών.

Ένα από τα πρόσωπα που ενδέχεται να απασχολήσει, είναι αυτό του Δημήτρη Σιόβα, για τον οποίο στον Πειραιά είναι δεδομένη η εκτίμηση που υπάρχει στις δυνατότητές του, αλλά και για το ότι είναι δεμένος με τον σύλλογο. Τις τελευταίες ημέρες έχουν επανέλθει στο προσκήνιο τα σενάρια περί επιστροφής του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως το πιθανότερο σενάριο θέλει τον διεθνή στόπερ να παραμένει στην Ισπανία, όπου έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες εκεί. Επίσης, ο έμπειρος στόπερ έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τη Λεγανές που υποβιβάστηκε στη Segunda Division, είχε 25 συμμετοχές (24 για το πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο Ισπανίας), οπότε θα πρέπει να βρεθεί και τρόπος να λυθεί και η συνεργασία του.

Επίσης, αντίστροφα για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό φαίνεται πως μετρά ο Μούσα Αλ-Τααμάρι. Από την Κύπρο αναφέρεται πως ο Ιορδανός εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως πλησιάζει τον Πειραιά και σύντομα θα ξεμπερδέψει η κατάσταση με την ομάδα του.

Ωστόσο, από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν προκύπτει το παραμικρό επί της υπόθεσης, όπως συμβαίνει σταθερά σχεδόν για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα.

Τη σεζόν που πέρασε και έληξε άδοξα στην Κύπρο λόγω κορονοϊού, ο διεθνής άσος είχε 34 συμμετοχές με την ομάδα που θα προπονεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με την οποία πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ.