Η «μάχη» που χάνεται για τον Χιλιανό μπακ, το «έλα να υπογράψεις» που περιμένει ο Πορτογάλος εξτρέμ και τα διαδικαστικά που καθυστερούν την ανακοίνωση της επιστροφής του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει ήδη τους Βέλεθ, Καρλίτος και Αϊτόρ και αναμένεται να «φορτσάρει» το επόμενο διάστημα για να κλείσει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ. Δεξιός μπακ, αριστερός μπακ, κεντρικός μέσος και εξτρέμ είναι οι προτεραιότητες του Τσάβι Ρόκα. Πάμε να δούμε τι συμβαίνει σε τρεις από τις περιπτώσεις που είναι γνωστές…

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει βάλει ψηλά τον πήχη για την απόκτηση του «αντιΓιόχανσον». Εδώ και καιρό το «τριφύλλι» παλεύει για την περίπτωση του Μαουρίτσιο Ίσλα, του 32χρονου Χιλιανού που έμεινε ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και από τα «μηνύματα» που λαμβάνουν στο «πράσινο στρατόπεδο», οι πιθανότητες πλέον είναι ελάχιστες. Εξαρχής ήταν μια δύσκολη περίπτωση και τις τελευταίες ημέρες ο Ρόκα έχει στρέψει αλλού το βλέμμα του παρά το γεγονός πως ο Ίσλα δεν έχει ανακοινωθεί από την Μπέτις και έχει στο… περίμενε την Μπόκα Τζούνιορς.

Επόμενος σταθμός η υπόθεση του Χαβιέ.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή και το ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, ο παίκτης περιμένει το «έλα να υπογράψεις» του Παναθηναϊκού, μόλις ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την φανέλα της Τοντέλα στις 26 του μήνα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να ανακοινωθεί η απόκτησή του στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Φινάλε με τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Τα διαδικαστικά έχουν τραβήξει περισσότερο από το αναμενόμενο. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή… ψειρίζει κάθε πιθανή και απίθανη λεπτομέρεια, την προηγούμενη εβδομάδα το θέμα ήταν το 10% που ζητούσε ως ποσοστό μεταπώλησης η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και ο Βιγιαφάνιες θεωρούν σίγουρη την μεταγραφή και πως μέσα στην εβδομάδα θα ο «Βίγια» θα ξεκινήσει το ταξίδι από το Μεξικό για την Ελλάδα και τις υπογραφές επιστροφής στο «τριφύλλι».

Πηγή: gazzetta.gr