Η κόντρα των Αντόνιο Κόντε και Φάμπιο Καπέλο συνεχίζεται, με τον πρώτο να ανεβάζει τους τόνους.

Ολα άρχισαν προς το τέλος της περσινής σεζόν, όταν ο Καπέλο είχε δείξει να… χαλιέται στο ενδεχόμενο η Γιουβέντους του Κόντε να σπάσει το ρεκόρ βαθμών από το 2006. Τελικά το ρεκόρ δεν έσπασε αλλά ο προπονητής των «μπιανκονέρι» δεν ξέχασε τον πρώην και είχε δείξει την δυσφορία του.

Αυτά συνεχίζονται και φέτος, με τον Καπέλο πριν λίγες μέρες να τονίζει ότι η Γιουβέντους κυριαρχεί σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο στο παρελθόν ενώ κατέκρινε και την απόφαση του Κόντε να ακυρώσει το ρεπό των παικτών μετά το 2-2 στη Βερόνα.

Η απάντηση του Κόντε αναμενόταν και ήρθε μετά τη νίκη επί της Κιέβο…

«Αφού μίλησε ο γκουρού του ιταλικού ποδοσφαίρου τι να πούμε εμείς; Θα ήταν καλύτερα για τον Καπέλο αν επικεντρωνόταν στο πώς η Ρωσία θα έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο Μουντιάλ. Οπως φαίνεται, το πρωτάθλημα μας είναι ερασιτεχνικό επειδή δεν δουλεύει σε αυτό ο Καπέλο… Σέβομαι όσα έχει πετύχει αλλά τα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε στη Γιουβέντους δεν τα θυμάται κανείς για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Περισσότερο τα θυμούνται για την αφαίρεση τους μετά, κάτι που ήταν απίστευτα άδικο ως απόφαση. Προτιμώ να θυμάμαι και να έχω στο μυαλό μου την Γιουβέντους του Λίπι και του Τραπατόνι. Ισως ο Καπέλο να ενοχλείται επειδή οι αριθμοί μας είναι καλύτεροι από αυτούς της δικής του διετίας. Ο Καπέλο είχε ένα ρόστερ σαν πολεμική μηχανή στα χέρια του και αποκλείστηκε δύο σερί χρονιές στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν τα -μπόλικα- λόγια του Κόντε…

Μετά από όλα αυτά, το Sky Italia επικοινώνησε με τον Καπέλο, ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει: «Δε θέλω να πω τίποτα, δεν θέλω να μιλήσω. Σήμερα αφήνω να μιλήσουν οι άλλοι».

Πηγή: tifosi.gr