Στις 19 Μαΐου ο Ντιέγκο Φορλάν θα κλείσει τα 35 του χρόνια, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία σκέψη να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός στοχεύει να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε (55 συμμετοχές και 22 γκολ), έψαχνε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε η Σερέζο Οσάκα. Τι κι αν είναι από την Ιαπωνία και το επίπεδο δεν είναι το υψηλότερο; Τα λεφτά που του προσέφερε για να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου είναι εξωπραγματικά.

Για το διάστημα από τον Μάρτιο μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο (δέκα μήνες δηλαδή) του δίνει 4,2 εκατ. ευρώ, ποσό που ήταν αδύνατο να αρνηθεί, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Και φυσικά δεν το έκανε… Είπε ευχαριστώ και τα δέχθηκε. Που αλλού θα τα έβρισκε;

Ο Φορλάν θα γίνει έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της J-League, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Γκάρι Λίνεκερ από το 1993. Ο Άγγλος επιθετικός αμειβόταν από τη Ναγκόγια Γκράμπους με τα μισά από αυτά που θα πάρει τώρα ο Ουρουγουανός.

Την περυσινή σεζόν, ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος ήταν ο Μάρκους Τούλιο Τανάκα της Ναγκόγια Γκράμπους με 1,1 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές.

Πηγή: sport-fm.gr