Σε μια δημόσια αποκάλυψη προχώρησε ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος συμμετείχε σε instagram live μιας ιστοσελίδας από την πατρίδα του, την Αίγυπτο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για το μέλλον του και ισχυρίστηκε πως έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης που χθες (12/05) έγινε γνωστό πως αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΛ, αποκάλυψε μέσω τοποθέτησής του στη Yallakora: «Το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Δεκέμβριο. Έχω πρόταση από μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει. Εγώ όμως θέλω να παίξω εκτός Ελλάδας, πέντε χρόνια είναι αρκετά».

Και σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, συνέχισε, λέγοντας: «Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα. Έχω ένα στόχο και ένα όνειρο στην Ευρώπη και προσπαθώ να τον φτάσω και να τον πετύχω. Η επιστροφή στην Αίγυπτο δεν είναι τόσο πιθανή αυτήν τη στιγμή. Θα ερχόμουν μόνο για να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

خاص يلاكورة.. عمرو وردة لأول مرة يرد على خبر رحيله من نادي لاريسا لأسباب تأديبية ويوضح حقيقة الأمر. #لايف_مع_نجم

خاص يلاكورة.. عمرو وردة لأول مرة يرد على خبر رحيله من نادي لاريسا لأسباب تأديبية ويوضح حقيقة الأمر مع كريم رمزي.#لايف_مع_نجم

Posted by Yallakora.com on Tuesday, May 12, 2020