Χαρούμενος που ανήκει πλέον στον Παναιτωλικό δήλωσε ο Βίλφριντ Νταλμά στη SportDay.

Επίσης, ο 32χρονος μέσος, ο οποίος χθες υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν με τους Αγρινιώτες, τόνισε ότι πρόθεσή του του είναι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταλμά στη SportDay

Για την συμφωνία του με τη διοίκηση του Παναιτωλικού

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Παναιτωλικό. Είδα την ομάδα στο χθεσινό ματς (σ.σ.: προχθεσινό με τον Πανιώνιο). Είναι πολύ καλή. Ηρθα για να τη βοηθήσω και εγώ».

Για το αν είχε μιλήσει με κάποιον πριν αποφασίσει να υπογράψει στον σύλλογο του Αγρινίου

«Ξέρω και από τότε πως το πρωτάθλημα εδώ είναι πολύ καλό. Μίλησα και με φίλους μου στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα για τον Παναιτωλικό. Μάλιστα από τη πρώτη στιγμή που ήρθα διαπίστωσα πως το κλίμα είναι εξαιρετικό. Είναι οικογενειακό. Ολοι μου έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη και με δέχθηκαν. Αυτό είναι πολύ καλό».

Για την ετοιμότητά του, αφού θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου

«Τότε θα είμαι έτοιμος. Έχω εμπειρία σαν παίκτης και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Να δείξω κι εδώ τις δυνατότητες που έχω και γι’ αυτόν τον λόγο θα δουλέψω σκληρά. Μου αρέσει να παίζω στα χαφ. Να περνώ πάσες και με την ταχύτητά μου να βοηθάω επιθετικά την ομάδα», μας είπε χαρακτηριστικά.

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φίλους της ομάδας:

«Να με υποστηρίξουν μέχρι το τέλος. Και εύχομαι να κερδίσουμε πολλά ματς και να τους δώσουμε αρκετές χαρές», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr