Ο «τεράστιος εγωισμός» του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον είναι ο λόγος σύμφωνα με τον Κιν, που ο Σκωτσέζος προσπαθεί να έχει ακόμη τον έλεγχο στην ομάδα και ας μην είναι τεχνικός της πια.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ της ITV «Keane and Vieira: The best of enemies» που θα προβληθεί απόψε, ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» δεν απέφυγε να δηλώσει πως οι σχέσεις του με τον πρώην τεχνικό της Γιουνάιτεντ είναι «ανύπαρκτες».

Σχολιάζοντας και την αναφορά του Σερ Αλεξ στην αυτοβιογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα ότι στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999 κόντρα στη Γιουβέντους «ο Κιν κάλυπτε κάθε σπιθαμή του γηπέδου», ο 42χρονος δήλωσε σχεδόν προσβεβλημένος. «Τέτοιου είδους αναφορές σχεδόν με προσβάλλουν. Είναι σαν να εγκωμιάζεις τον ταχυδρόμο επειδή μοίρασε τα γράμματα».

Σύμφωνα με τον Κιν, το κυριότερο χαρακτηριστικό του Σερ Αλεξ είναι η «σκληρότητα», ενώ η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι η «αφοσίωση». Παράλληλα τόνισε πως ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε «χωρίς αμφιβολία» υπήρξε ο Μπράιαν Κλαφ.

Εντύπωση προκαλεί σε αρκετούς και το γεγονός ότι από την εντεκάδα των καλύτερων συμπαικτών του απουσίαζαν ονόματα όπως ο Γκίγκς, ο Γκάρι Νέβιλ και ο Πολ Σκόουλς. «Το να έχεις μια μεγάλη καριέρα δεν σημαίνει ότι είσαι και μεγάλος παίκτης» δήλωσε για τον Γκίγκς, ενώ ανέφερε πως ο Νέβιλ είναι ο «πιο αδύναμος κρίκος».

Πηγή: england365.gr