Απόλυτα ικανοποιημένος από την εντυπωσιακή εκτός έδρας επικράτηση της Ξάνθης απέναντι στην Καλλονή (5-1) εμφανίστηκε ο Σπύρος Βάλλας. Ο κεντρικός αμυντικός των Ακριτών, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε πως με αντίστοιχες εμφανίσεις αλλά και ψυχραιμία η ομάδα του μπορεί να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας.

Τέλος, όσον αφορά τη «μάχη» της κατάκτησης του πρωταθλήματος, έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σπύρος Βάλλας:

«Είναι από τις καλύτερες επιδόσεις μας στην Α’ Εθνική και η μεγαλύτερη σε εύρος νίκη. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, δεν περιμέναμε ούτε εμείς την έκταση του σκορ. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι θα γινόταν τόσο εύκολα. Σ’ αυτό φυσικά βοήθησαν και οι επιθετικοί μας που ήταν σε τρομερή μέρα».

Για τις δυνατότητες της Ξάνθης:
«Αυτό που λέμε και μεταξύ μας από το ξεκίνημα της σεζόν είναι ότι έχουμε δυνατό ρόστερ φέτος, όμως πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Δεν πρέπει να μας παρασύρει αυτή η νίκη, πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας σε συνδυασμό με αυτοπεποίθηση».

Για τους στόχους:
«Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη έχουμε μεγάλους στόχους και θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία. Η πρώτη πεντάδα είναι ένα πράγμα που θα θέλαμε και μπορούμε να το πετύχουμε με αποδόσεις σαν τη χθεσινή μαζί με τη διάθεση και τις δυνατότητές μας».

Σχετικά με τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα:
«Βλέπουμε ένα ποδόσφαιρο από όλες τις ομάδες που δεν διαφέρει σε μεγάλο βαθμό. Λείπει το θέαμα, όμως γίνεται προσπάθεια από όλες τις ομάδες και θα φανεί αυτό ως προς την ποιότητα στο φινάλε».

Για τη «μάχη» της κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα παλέψει με τον Ολυμπιακό για την πρώτη θέση. Θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τον ΠΑΟΚ οι υποχρεώσεις του στην Ευρώπη, από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ του και γι’αυτό του δίνω ένα προβάδισμα για τον τίτλο».

Πηγή: Sport-fm.gr