Την απογοήτευσή του για τις άδειες εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Λετονία εξέφρασε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στους Φετφατζίδη, Τοροσίδη αλλά και Γιώργο Καραγκούνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης…

Για την αγωνιστική παρουσία της Ελλάδας: «Ήμουν στο γήπεδο και, σε σχέση με τη Γεωργία, είδα την ομάδα πολύ βελτιωμένη. Αν και χρειάζεται κάτι παραπάνω. Γνωρίζοντας την ποιότητα των παικτών και του προπονητή, μπορεί να παίξει ακόμη και καλύτερα. Χρειάζεται χρόνος ώσπου να αφομοιωθεί η φιλοσοφία του προπονητή».

Για το άδειο γήπεδο: «Η εικόνα στις εξέδρες με απογοήτευσε πολύ. Με στενοχώρησε. Πόσες φορές, δηλαδή, πρέπει να πούμε ότι όλοι πρέπει να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας».

Για τον Τοροσίδη: «Η απουσία του από τον αγώνα με το Ισραήλ είναι σημαντική. Είναι ένα επιθετικό μπακ και μάλιστα πολύ φορμαρισμένο. Με τη Λετονία οι περισσότερες επιθέσεις ξεκινούσαν από την πλευρά του».

Για τον Φετφατζίδη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τον Φετφατζίδη. Ξέρω τι μπορεί να κάνει. Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο, με όλο το μέλλον μπροστά του. Καλό όμως είναι να ηρεμήσουμε λίγο. Και οι δημοσιογράφοι και όλοι. Να τον αφήσουμε να δουλέψει. Έχουν πέσει οι πάντες πάνω του και δεν είναι δύσκολο να χάσει τον προσανατολισμό του».

Για τις 100 συμμετοχές του Καραγκούνη: «Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήμουν σίγουρος πως θα κάνει το ρεκόρ. Απ’ όταν τον θυμάμαι -πιτσιρικά, στον Παναθηναϊκό- έπαιζε σε κάποια Εθνική. Παίδων, Νέων, παντού εδώ και 20 χρόνια! Για τον Γιώργο αποτελεί μια σπουδαία δικαίωση».

Πηγή: gazzetta.gr