Από την στιγμή που ο Μίτσελ δεν πήρε τον Ανδρέα Τάτο στην αποστολή του Ολυμπιακού για τα φιλικά προετοιμασίας στην Γερμανία, ο ποδοσφαιριστής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ατρομήτου και του Άρη. Τόσο οι Περιστεριώτες όσο και οι «κίτρινοι» προσπαθούν να τον πείσουν να φορέσει ο Τάτος τη φανέλα της ομάδας τους.

Ο Ατρόμητος φαίνεται πως έχει ένα μικρό προβάδισμα αφού είναι η ομάδα που ανέδειξε τον Τάτο και οι μνήμες που έχει ο 23χρονος χαφ από την θητεία του εκεί είναι μόνο ευχάριστες. Οι Περιστεριώτες θέλουν να τον αποκτήσουν είτε με την μορφή δανεισμού είτε ως μεταγραφή αν μείνει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Τάτος θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Ατρομήτου αν αποκτηθεί αφού το ρόστερ έχει συμπληρωθεί. Στον Ατρόμητο έχουν ξεκαθαρίσει πως το μεταγραφικό μπάτζετ έχει εξαντληθεί, αλλά περιμένουν κάποια έσοδα (χορηγίες, φανέλα κτλ), με τα οποία θα μπορούν να προσθέσουν το κερασάκι στην τούρτα και να κάνουν πράξη και την επιθυμία του Παράσχου, που έχει ζητήσει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή στη μεσαία γραμμή.

Πηγή: sport-fm.gr