Μέσα στην καλή χαρά έγινε η πρώτη ανεπίσημη συνάντηση των παικτών του Παναιτωλικού. Σε αυτήν έδωσαν το «παρών» τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Καλογέρης, Καλί και Πόι ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να «τελειώσουν» ακόμα τρεις μεταγραφές.

Ο Παναιτωλικός «φορτσάρει» με τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και ήδη υπάρχει συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές που πρόκειται να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας. Στο Αγρίνιο βρίσκεται ήδη ο Στέργος Μαρίνος, με τον οποίο οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και η συμφωνία είναι πολύ κοντά. Επίσης, υπάρχει οριστική συμφωνία τόσο με τον Ηλία Ιωάννου όσο και με τον Γκαμπριέλ Γοδόι.

Ο έμπειρος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τον Παναιτωλικό και με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα ενώ ο Αργεντινός, ο οποίος αναμένεται σήμερα στο Αγρίνιο, είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά για χάρη των «καναρινιών» στον χώρο του κέντρου. Τρέχει ακατάπαυστα, κυνηγάει όλες τις φάσεις ενώ έχει αρκετές συμμετοχές με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε τα τελευταία χρόνια και πιθανότατα οι Αγρινιώτες να έχουν πετύχει «φλέβα» χρυσού!

Πηγή: sport-fm.gr