Το είπε και το έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ηπειρωτική ΠΑΕ ρύθμισε τις οφειλές της στην Εφορία την Τρίτη και απέκτησε φορολογική ενημερότητα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την αδειοδότησή της από την ΕΠΟ.

Έτσι, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έφτασε στο 50% της εξόφλησής της σχετικών υποχρεώσεων της και αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή να πάρει την άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στα αγωνιστικά, με ασκήσεις ταχύτητας και δίτερμα και την τακτική που θα ακολουθήσει ο Γιάννης Χριστόπουλος στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας στο «Απήλιον». Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος του, η αποστολή, με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκο, αναχώρησε οδικώς για την αρκαδική πρωτεύουσα, για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Ο Αντι Λίλα επέστρεψε στα Γιάννενα, αφού θα εκτίσει την Τετάρτη πρώτη από τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του, λόγω καρτών.

Πηγή: Sport-fm.gr