Δεν είναι μόνο ο Φερνάντο Σάντος που βλέποντας τους παίκτες του καταπονημένους από τα συνεχή παιχνίδια, επιλέγει ένα πιο ήπιο πρόγραμμα προετοιμασίας για το κρίσιμο ματς της Ελλάδας με τη Βοσνία την Παρασκευή. Το ίδιο κάνει και ο Σαφέτ Σούσιτς για λογαριασμό των γηπεδούχων.

«Οι παίκτες θα ακολουθήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα. Δεν θέλω να φτάσουν στον αγώνα της Παρασκευής με άδειες μπαταρίες. Αν πρέπει να ξεσπάσουν, ας το κάνουν στον αγώνα με την Ελλάδα», τόνισε.

Όσο για τον τραυματισμό του Μίραλεμ Πιάνιτς, που εμφανίζεται απαισιόδοξος για τη συμμετοχή του, ο Βόσνιος τεχνικός δήλωσε: «Θα μιλήσω μαζί του. Δεν αποκλείω τη συμμετοχή του προτού να είναι κάτι σίγουρο. Εκείνος θα μου πει αν μπορεί. Αν πει ότι είναι έτοιμος, θα τον χρησιμοποιήσω. Ελπίζω να κάνει την έκπληξη και να παίξει».

Παράλληλα δεν έδειξε να ανησυχεί για τους υπόλοιπους τραυματίες. «Ο Βράνιες, ο Βίστσα και ο Σπάχιτς έχουν μικροπροβλήματα, αλλά θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα της Παρασκευής».

Τέλος, παραδέχτηκε με κυνισμό πως δεν τον απασχολεί τίποτε άλλο πέρα από το αποτέλεσμα. «Μας ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα, όχι οι εντυπώσεις που θα αφήσουμε. Όλοι οι παίκτες έχουν έρθει έτοιμοι για τον αγώνα», δήλωσε.

Πηγή: sport-fm.gr