Ακόμα μια ντροπιαστική ήττα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα αυτή τη φορά κόντρα στην (μέχρι πρότινος) τρίτη από το τέλος, Γρανάδα. Η ομάδα του Λούκας Αλκαράθ επικράτησε 1-0 της «βασίλισσας», η οποία πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση και η γκρίνια αναμένεται να επανέλθει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αν και (θεωρητικά) έχει χάσει το πρωτάθλημα, οφείλει να προσπαθεί. Κάτι που δεν έκανε το βράδυ του Σαββάτου. Η Γρανάδα με τον πρώην τεχνικό του Άρη στον πάγκο της ευτύχησε να προηγηθεί στο 22’ χάρη στον… Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο Πορτογάλος άσος προσπάθησε να διώξει, όμως έστειλε τη μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Ντιέγκο Λόπεθ.

Οι παίκτες του Μουρίνιο προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως είχαν απλώς μια φλύαρη υπεροχή. Ο «CR7» είχε ένα καλό σουτ εκτός περιοχής με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όμως και πάλι δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Η κακή εμφάνιση της Ρεάλ επιβεβαιώθηκε και στην απίστευτη χαμένη ευκαιρία με τον Μπενζεμά. Ο Καγεχόν μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων, σούταρε, ο τερματοφύλακας της Γράναδα δεν μπόρεσε να απομακρύνει πολύ και ο Μπενζεμά αν και πήρε το… ριμπάουντ, έστειλε τη μπάλα εντελώς άουτ, αν και αφύλαχτος και προ κενής εστίας.

Έτσι, η Γρανάδα με το τελικό 1-0 πήρε τρεις βαθμούς, βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη η Ρεάλ παραμένει στη τρίτη θέση, 15 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, που έχει και ένα ματς λιγότερο.

Πηγή: sport-fm.gr