Ο ατζέντης του 23χρονου άσου, Εστέμπαν Μπουχάν, είναι από χθες στην Αθήνα και μάλιστα παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βέροια. Φήμες έκαναν λόγο για χθεσινοβραδινή συνάντηση με τον Κώστα Ελευθεράκη, ενώ είναι δεδομένο πως υπήρξε τουλάχιστον τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο.

Σήμερα στη συνάντηση των δύο πλευρών αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο Ντε Βινσέντι να υπογράψει για τρία χρόνια αρχής γενομένης από τον Ιούλιο, όταν και μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο μεταξύ, χθες ο Κώστας Ελευθεράκης παρακολούθησε τον αγώνα Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Λεάντρο Κάπελ, τον 23χρονο Ολλανδό φορ των γηπεδούχων που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Στο ματς συμμετείχε και ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος πιθανότατα σήμερα θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια και θα μετακομίσει στην Παιανία το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή.

Τέλος, ο Περικλής Παπαπαναγής παρακολούθησε τον αγώνα Πανσερραϊκός-Απόλλων, όπου συμμετείχαν οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας, ο 21χρονος μέσος Δημήτρης Ανάκογλου από τους γηπεδούχους (είναι πολύ κοντά στο «τριφύλλι») και ο 22χρονος σέντερ φορ Μιχάλης Μανιάς από τους φιλοξενούμενους.

Πηγή: sport-fm.gr