«Κλεισμένη» φέρεται να είναι η συνάντηση που ίσως σηματοδοτήσει εξελίξεις στην ΑΕΚ. Όπως διαρρέεται απ’ την ΠΑΕ, η ORIGINAL έχει προγραμματίσει ήδη ραντεβού με τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Η κινητοποίηση των οργανωμένων (μετά τη διοικητική αδράνεια τόσων μηνών) είναι το μοναδικό σημάδι ζωής που φαίνεται προς το παρόν στην ΑΕΚ.

Και η συνάντηση που εδώ και καιρό είχαν εμφανιστεί διατεθειμένοι να ζητήσουν με τον Δημήτρη Βιντιάδη έμοιαζε ως η καλύτερη επιλογή για ν’ απευθυνθεί εκείνος στον κόσμο και να εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει με το θέμα της εισόδου του στην ΠΑΕ.

Αυτή η συνάντηση λοιπόν (που κάθε άλλο παρά αποκλειόταν από το περιβάλλον του Βιντιάδη μετά την επιστροφή του απ’ την Κίνα) φέρεται να είναι κλεισμένη.

Κι αυτό διότι οι δυο πλευρές παρουσιάζονται να συμφώνησαν ήδη στο να τα πουν το προσεχές Σάββατο (29/12) παρουσία και του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημητρίου.

Κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θεωρείται πως θα σηματοδοτήσει άμεσα εξελίξεις στην ΑΕΚ. Όχι μόνο επειδή ο Βιντιάδης θα τεθεί για πρώτη φορά ενώπιον του κόσμου, αλλά επειδή η απόφαση να συνομιλήσει μαζί του εύλογα κρίνεται ως ένδειξη ότι έχει πράγματα (ευχάριστα ή δυσάρεστα) να του ανακοινώσει.

Πηγή: Sport-fm.gr