Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης», Θωμάς Μαύρος, τόνισε ότι οι καταληψίες θα περιμένουν συνάντηση με τον Βιντιάδη και θα πράξουν αναλόγως.

Μιλώντας στο «aek365» για την κίνησή του να βρεθεί στα Σπάτα, ο Μαύρος τόνισε ότι δεν μπορεί ν’ αρνηθεί οποιαδήποτε κίνηση γίνεται για το καλό της ΑΕΚ.

Αναφερόμενος λοιπόν σε αυτά που συζήτησε με τους καταληψίες οπαδούς, είπε:

«Έγινε μια ενημέρωση για την κατάσταση και τις κινήσεις που μπορεί να γίνουν. Συζητήθηκαν αυτά που έλεγα και εγώ από το καλοκαίρι, γι’ αυτούς που άφησαν την ομάδα να φτάσει εδώ. Από εκεί και πέρα, αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα παιδιά θα περιμένουν πρώτα τη συνάντηση που θα έχουν με τον Βιντιάδη για να τους ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις του. Ή μπαίνει ή δεν μπαίνει. Ανάλογα με την απάντηση του, να αποφασίσουν. Αν δεν μπαίνει, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν για να δούμε τι θα κάνουμε, αν θα πάμε σε μια διοίκηση πρωτοδικείου».

Αφού ξεκαθάρισε, δε, ότι «τα παιδιά θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος το θέμα με τους μετόχους και με όσους έφεραν την ΑΕΚ εδώ, απάντησε και στο ενδεχόμενο να συμμετείχε κι ο ίδιος σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου λέγοντας:

«Για εμένα δεν είναι αυτοσκοπός το να είμαι στην ΑΕΚ. Αν μου ζητηθεί να βοηθήσω και μπορώ να το κάνω, θα το κάνω. Αν δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν χρειάζεται να υπάρχω».

Πηγή: sport-fm.gr