Αρκετά χρήματα αξιώνει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ντε Βινσέντι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει 300.000 € για τον Αργεντινό, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πάρει από καμία ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδεσμεύσει τον Μπουμσόνγκ και τον Λέτο ούτως ώστε να εξοικονομήσει χρήματα τα οποία θα δοθούν για την απόκτηση του Ντε Βινσέντι, όμως πάνω από 100 με 150.000, αποκλείεται να δώσουν οι «πράσινοι».

Ενδεχομένως ο Αργεντινός να πιέσει, αφού του οφείλουν χρήματα στον ΠΑΣ αλλά σε πρώτη φάση, ο ιδιοκτήτης της ηπειρώτικης ομάδας, όπως διέρρευσε από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, δεν θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει με μικρότερο ποσό των 300.000€. Άρα, να περιμένουμε ένα… πόκερ μεταξύ των δύο πλευρών τις επόμενες μέρες. Επίσης, ο Χριστοβασίλης, μάλλον θα ρίξει τις απαιτήσεις του αφού εάν δεν τον πουλήσει, θα χάσει τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο το καλοκαίρι…

Οι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης ανεπίσημα έχουν προσεγγίσει κι αυτοί τον ποδοσφαιριστή και τον ΠΑΣ Γιάννινα και φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν 150.000 ευρώ, αλλά είναι δεδομένο, πως ο ποδοσφαιριστής προτιμά τον Παναθηναϊκό και προς αυτή την κατεύθυνση θα πιέσει.

Πηγή: Sport-fm.gr