Δύο σερί ήττες και τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη μετρά το τελευταίο διάστημα ο Άρης, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να υποχωρεί από την πρώτη πεντάδα της Super League, από την οποία απέχει 3 βαθμούς.

Το τελευταίο πλήγμα από τον Παναιτωλικό, με την ήττα (1-2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ανάγκασε την «κίτρινη» ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι κάτι τέτοιο κάποια στιγμή θα ερχόταν, αλλά και πως «το ταξίδι είναι ακόμη μακρύ και το τέλος του προορισμού θα μας βρει εκεί που θέλουμε…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης σημειώνει: «Κάποτε θα ερχόντουσαν κι αυτές οι στιγμές. Ήρθαν, λοιπόν… Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν μόνο οι νίκες και οι χαρές. Υπάρχουν και οι δύσκολες καταστάσεις, που μας δοκιμάζουν. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν έχει… υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία.

Ξέρουμε από τέτοιες καταστάσεις, όμως. Σαν οργανισμός, έχουμε περάσει από τέτοιες και πολύ πιο δύσκολες φάσεις. Δεν λυγίσαμε τότε, θα λυγίσουμε τώρα; Όχι φυσικά. Θα βρούμε, λοιπόν και τώρα τις λύσεις. Ενωμένοι, με καθαρό μυαλό και ρεαλισμό. Στα δύσκολα πρέπει να είμαστε όλοι συσπειρωμένοι δίπλα από την ομάδα. Όπως ήμασταν πάντα…

Πάμε παρακάτω, λοιπόν. Το ταξίδι είναι ακόμη μακρύ και το τέλος του προορισμού θα μας βρει εκεί που θέλουμε…».