Αγώνας δίχως αύριο είναι αυτός που δίνει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μονπελιέ εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» μιλώντας σε ιστοσελίδα της Γαλλίας τόνισε την σπουδαιότητα της αναμέτρησης.

Επιπλέον σχολίασε το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά.

«Είναι ένα παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τουλάχιστον την τρίτη θέση στον όμιλο που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ έχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Η Μονπελιέ μετά την αποχώρηση του Ζιρού αποδυναμώθηκε, αλλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές έκαναν πολύ καλά παιχνίδια με Άρσεναλ και Σάλκε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα την Τετάρτη», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, ο Αμπντούν είπε: «Η δύναμή μας είναι ότι έχουμε τη μπάλα στην κατοχή μας. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια στην Ευρώπη, ειδικά την περασμένη σεζόν. Η μόνη αδυναμία είναι πολλοί παίκτες μας δεν έχουν εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσον αφορά το ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, είπε:
«Έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά και έχουμε μόνο νίκες στους πρώτους εφτά αγώνες. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι πιο εύκολο από πέρυσι, που παρά το ότι βρισκόμασταν πίσω με πέντε πόντους, ξέραμε ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τον τίτλο».

Αναφορικά με την παρουσία του στην Ελλάδα, αλλά και κατά πόσο επηρεάζει η κρίση τις ομάδες, σχολίασε: «Στον Ολυμπιακό πληρωνόμαστε πάντα στην ώρα μας και δεν έχουμε κανέναν πρόβλημα. Είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και σε μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Όσον αφορά την οικονομική κρίση δεν την βιώνω στην Αθήνα γιατί δεν μένω σε περιοχή που υπάρχει πρόβλημα».

Ενώ για το γεγονός ότι δεν τον κάλεσε ο προπονητής στην εθνική ομάδα της Αλγερίας, σχολίασε: «Υπάρχει προπονητής και αυτός είναι που αποφασίζει ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι. Εγώ σέβομαι την απόφασή του».