Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ ανάγκασε την «Ένωση» να δώσει το ματς με τους Σκωτσέζους στο Καραϊσκάκη χωρίς τους οπαδούς της, ενώ την Κυριακή φιλοξενεί στη μικρής χωρητικότητας Ριζούπολη τον Πανσερραϊκό. Όλα αυτά τη στιγμή που η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία έχει διαθέσει περίπου 12.000 εισιτήρια διαρκείας, ενώ για το ματς του «Γιουρόπα» είχε πουλήσει και 2.000 κανονικά εισιτήρια, ενώ υπολογιζόταν πως θα έχει αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Η… χασούρα, λοιπόν, είναι μεγάλη για την ΠΑΕ και σύμφωνα με τους ανθρώπους της το μίνιμουμ εσόδων στο πρώτο ματς θα ήταν 200.000 ευρώ, ενώ για αυτό με την ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς η απώλειες υπολογίζονται στις 60.000 ευρώ. Οι 260.000 ευρώ που προκύπτουν δεν είναι ασήμαντο ποσό και ειδικά για την ΑΕΚ που είναι γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας. Χαρακτηριστικό είναι πως αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε ένα συμβόλαιο παίκτη της!

Προβάδισμα σε Σάχα

Μπορεί στις περισσότερες προπονήσεις ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να έδειξε πως μάλλον θα πάει σε αλλαγή τερματοφύλακα εν όψει Πανσερραϊκού, αλλά στην ουσιαστικά πρώτη ξεκάθαρη δοκιμή ενδεκάδας έδωσε το χρίσμα στον Σεμπάστιαν Σάχα. Ο Σέρβος τεχνικός, άλλωστε, είναι από αυτούς που δύσκολα θα αλλάξουν το «νούμερο 1» στην ομάδα τους και όλα δείχνουν πως θα δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον ντεφορμέ, είναι η αλήθεια, Αργεντινό.

Γενικά, πάντως, η ενδεκάδα δεν φαίνεται να έχει πολλές αλλαγές με τον Μπάγεβιτς να διατηρεί το 4-2-3-1 και σύμφωνα με όσα έχει δείξει να προσανατολίζεται να παρατάξει την ΑΕΚ με τον Σάχα κάτω απο τα γκολπόστ, δεξιά στην άμυνα τον Πατσατζόγλου, αριστερά τον Λαγό και κεντρικό δίδυμο τον Μανωλά με τον Νασούτι. Στο χώρο του κέντρου αμυντικά χαφ θα είναι οι Ντιόπ, Καφές, δεξιά τους ο Σκόκο, αριστερά ο Λεονάρντο και ο Λυμπερόπουλος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ραφίκ Τζιμπούρ, πάρά το… καλό φεγγάρι που δείχνει να διανύει ο Μπλάνκο.

Εστίασε σε τέσσερις

Στην ανάλυση του Πανσερραϊκού ο Μπάγεβιτς εστίασε σε 4 παίκτες των «ερυθρολεύκων». Ο λόγος για τους δύο ακραίους χαφ, τον Τάντιτς και τον Μπέλιτς, τον σέντερ φορ Βρούτσινα και τον μεσοεπιθετικό Σουμπίνιο, ο οποίος όμως κόντρα στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για πολύ λίγο. Ο 62χρονος προπονητής τόνισε στους παίκτες του να προσέξουν τις αντεπιθέσεις του Πανσερραϊκού και να αναλάβουν αυτή την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό. Κοινώς να μπουν στο γήπεδο με το… μαχαίρι στα δόντια διότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Πηγή: gazzetta.gr