Η ατυχία συνεχίζεται στην Εθνική ομάδα ενόψει των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων με Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Σλοβακία.

Τελευταίο… θύμα ήταν ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση με θλάση στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Νωρίτερα είχε έρθει το «κόψιμο» του Χριστοδουλόπουλου, ενώ ο Τζαβέλλας αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Ο Λουκάς Βύντρα αποχώρησε με ενοχλήσεις από την απογευματινή προπόνηση σήμερα (10/10) και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τελικά οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο αμυντικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση στο αριστερό πόδι και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Όμως, ο Βύντρα ήρθε στο τέλος, καθώς είχε προηγηθεί το «κόψιμο» του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που είχε κληθεί λόγω της ασθένειας του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει πρόβλημα με οίδημα στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή και τη θέση του να πάρει ο Γιώργος Φωτάκης.

Βέβαια η κατάσταση της υγείας του Λάζαρου ήταν γνωστή, όμως, υπήρχε η ελπίδα πως θα ξεπερνούσε τα προβλήματα και θα ήταν σε θέση να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, κάτι που δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκε.

Στο μεταξύ το τεχνικό επιτελείο αγωνιά για την κατάσταση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος με τη σειρά του κλήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας. Ο αριστερός μπακ της Μονακό υπέφερε από κάποια ίωση τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί κάπως ταλαιπωρημένος. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής σε συμπληρωματικές εξετάσεις, συνοδεία του γιατρού της Εθνικής, Χάρη Χριστόπουλου, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υγεία του. Τα αποτελέσματά τους αναμένεται να έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι το βράδυ.

Από ‘κει και πέρα και εξ αιτίας αυτού του γεγονότος, στις προπονήσεις της «γαλανόλευκης» κλήθηκε να συμμετάσχει ο Κώστας Σταφυλλίδης, αφού έτσι κι αλλιώς ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται με τη «μικρή» Εθνική στον ίδιο χώρο.

Πηγή: Sport-fm.gr