Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ολανένσε και από τις δηλώσεις του τελευταίου στην «A Bola» προκύπτει πως του ζήτησε το ελεύθερο για να ‘ρθει «σε έναν ιστορικό σύλλογο που υπό κανονικές συνθήκες, διεκδικεί τίτλους στην Ελλάδα».

Στυλώνει τα πόδια ο επικεφαλής του πορτογαλικού συλλόγου, που θέλει αντικαταστάτη και… λεφτά για να τον αφήσει να φύγει.

Η συζήτηση που είχε ο Κονσεϊσάο με τον Ισιντόρο Σόουζα θεωρείτο κρίσιμη για το μέλλον του στην Ολανένσε. Ένα μέλλον που, όπως φαίνεται απ’ τα λεγόμενα του προέδρου στην «A Bola» δεν είναι αμοιβαία θέληση να είναι κοινό.

Διότι ο ίδιος δηλώνει πως «ο Σέρτζιο έχει συμβόλαιο ως το 2013 και είναι σημαντικό να συνεχίσει στην ομάδα», ωστόσο η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως «η προοπτική ενός ιστορικού συλλόγου που υπό κανονικές συνθήκες διεκδικεί τίτλους στην Ελλάδα μπορεί να οδηγήσει στην αποχώρηση, ακόμα και σήμερα, τον Κονσεϊσάο».

Τονίζοντας λοιπόν ότι «μιλάμε για έναν προπονητή με μεγάλο μέλλον μπροστά του, ο οποίος δεν έχει νόημα να εγκαταλείψει το σχέδιο που έχουμε κάνει κι ενώ είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος», εξήγησε τον λόγο που δεν σκοπεύει να παραιτηθεί εύκολα από την υπόθεση.

Κι όλα αυτά ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάτι τέτοιο τονίζεται από το δημοσίευμα πως είναι να βρει αντικαταστάτη ο πρόεδρος και να ικανοποιηθεί οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση, η διαπραγμάτευση των δυο πλευρών αναμένεται να συνεχιστεί και το αποτέλεσμά της θα κρίνει ουσιαστικά το αν ο Κονσεϊσάο θα κάτσει τελικά στον πάγκο της ΑΕΚ.

Εφόσον αυτό δεν γίνει, στην «Ένωση» θα στραφούν στην περίπτωση του Μίλινκο Πάντιτς (από τον οποίο αναμένεται απάντηση μέσα στην ημέρα), την ώρα που παραμένουν stand by οι Λίνεν και Χάβος, ενώ προτάθηκε σήμερα και ο Ιτζάκ Σουμ.

Πηγή: sport-fm.gr