Για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τη Νιούκαστλ και το ισόπαλο 1-1 μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Τόνισε πως η ομάδα του Περιστερίου τα πήγε καλά σε γενικές γραμμές, ίσως φοβήθηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε το συγκεκριμένο ματς και πρόσθεσε πως στη ρεβάνς στην Αγγλία θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα αφού η Νιούκαστλ είναι μια καλή ομάδα με ποιότητα, παρά τις απουσίες της. Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό και πολλά ματς στα πόδια μας και αυτό έπαιξε το ρόλο του. Ίσως φοβηθήκαμε λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας πιστεύοντας πως είναι πολύ δυνατή ομάδα και αναφέρομαι στην ενδεκάδα που κατέβηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο συλλόγων, μιλάμε για άλλο ρόστερ και άλλο μπάτζετ. Μην ξεχνάτε πως για τους περισσότερους συμπαίκτες μου και εμένα προσωπικά αυτήν ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή. Όμως δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, σταθήκαμε πολύ καλά, όμως το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος, χωρίς γενικά να έχουμε απειληθεί, μας έκοψε τα πόδια».

Για τη ρεβάνς στην Αγγλία:
«Θα πάμε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να περάσουμε στους ομίλους. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το χθεσινό ματς και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που ξεκινά:
«Έχουμε δημιουργήσει απαιτήσεις και προσδοκίες σε όλους. Θέλουμε να συνεχίσουμε όπως κλείσαμε τη σεζόν πέρυσι. Με επιτυχίες δηλαδή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε ο λόγος που μεγαλώνει ο σύλλογος. Θα θέλαμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω. Ξέρουμε πως αυτό δεν είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε. Νομίζω πως θα ανταποκριθούμε, αφού έχουμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία και στα φιλικά και όπως δείξαμε και με τη Νιούκαστλ, διαθέτουμε ένα σπουδαίο σύνολο».

Πηγή: sport-fm.gr