Η απόκτηση ενός επιθετικού είναι ο τελευταίος μεταγραφικός στόχος του Άρη εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Η προσθήκη ενός ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας και θα σκοράρει για λογαριασμό των «κίτρινων» είναι η εισήγηση του Μάκη Κατσαβάκη στη διοίκηση.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεχωρίσει κάποιους παίκτες για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενού, όμως το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις τους. Το κασέ των περισσότερων ποιοτικών επιθετικών αγγίζει τις 200.000 ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δώσει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης.

Από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Νούνο Κοέλιο. Ο Πορτογάλος χαφ θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα.

Οι «κίτρινοι» προχώρησαν και στην υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους νεαρούς Δημήτρη Σουνά και Παντελή Αντωνιάδη, οι οποίοι ικανοποίησαν με την παρουσία τους στην προετοιμασία. Αμφότεροι υπέγραψαν τετραετή συμβόλαια συνεργασίας, ακολουθώντας τους Αλέξανδρο Γιώρη, Αλέξανδρο Καραγιάννη και Τάσο Καράδαη.

Πηγή: sport-fm.gr